Advertisement

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω / Κατερίνα Στεφανίδη: Ποια είναι η Ελληνίδα πρώτη του κόσμου ... - Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω / Κατερίνα Στεφανίδη: Ποια είναι η Ελληνίδα πρώτη του κόσμου ... - Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη.

Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν.

Εθνική συγκίνηση για την απονομή του χρυσού στη Στεφανίδη ...
Εθνική συγκίνηση για την απονομή του χρυσού στη Στεφανίδη ... from 2.bp.blogspot.com
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Η κατερίνα στεφανίδη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη και ανακουφισμένη τον πρώτο της… κορονοϊός: Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Την πρόκρισή τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ πανηγυρίζουν οι κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Τη σάντι μόρις θα τη συναντήσεις τούτες τις ημέρες στην ντόχα να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της κατερίνας στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη.

Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ.

Τα διαμάντια είναι παντοτινά για την Κατερίνα Στεφανίδη ...
Τα διαμάντια είναι παντοτινά για την Κατερίνα Στεφανίδη ... from media.enikos.gr
Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη. Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ. Σε μια γκρίζα περίοδο αγωνίζομαι στο άλμα επί κοντώ επειδή είναι κάτι που μου αρέσει, διασκεδάζω κάνοντάς το και το αγαπώ όμως, από μικρή ηλικία κάποια στοιχεία καταδείκνυαν ότι ήμουν καλή στο άλμα επί κοντώ. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο, κατερίνα στεφανίδη, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης.

Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής.

Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *.

Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή.

ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ Η ...
ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ Η ... from 1.bp.blogspot.com
Την πρόκρισή τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ πανηγυρίζουν οι κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ.

Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη.

Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Την πρόκρισή τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ πανηγυρίζουν οι κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *. Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής.

Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα κατερίνα στεφανίδη. Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα.

Posting Komentar

0 Komentar